Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@06:48:42 GMT

خلع درجه سردار معروف سپاه صحت دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۲۷۷۴

آفتاب‌‌نیوز :

برخی کانال‌های تلگرامی طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر بر حجم اخبار جعلی درباره سپاه افزوده‌اند و تقریباً روزانه یا هفتگی خبری جعلی درباره کل سپاه یا یکی از سرداران و فرماندهان سپاه منتشر می‌شود.

در جدیدترین این نمونه‌ها یکی از کانالهای زرد که تحت عنوان اخبار محرمانه و نیمه‌محرمانه، اخبار جعلی و کذب را منتشر می‌کند، مدعی شده است که سردار آبرومند معاون هماهنگ‌کننده سابق سپاه خلع درجه شده است! در حالی که اطلاعات موثق حاکی است که این خبر از اساس دروغ و جعلی است و سردار آبرومند هم‌اینک به عنوان رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه و رئیس هیات عالی اندیشه‌ورزی سپاه مشغول فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کانالهای خبری برای باورپذیرکردن اخبار جعلی خود حجم زیادی از اطلاعات غلط و درست را به هم دوخته و نهایتاً ادعایی را مطرح می‌کنند تا مخاطب تصور کند این حجم از اطلاعات نمی‌تواند از طرف منبع خبری بی‌اطلاعی صادر شود!

این یکی از تکنیک‌های عملیات روانی برای ارائه اخبار جعلی و هدفمند است. این رسانه‌های زرد معمولاً بخشی از این اطلاعات را از اخبار درست یا غلطی که پیشتر منتشر شده و بخشی دیگر را از اطلاعاتی که برای مخاطب امکان راستی آزمایی فوری و راحت آن وجود ندارد تامین می‌کنند.

آمدنیوز متعلق به روح‌الله زم معدوم جزو بنیانگذاران این رویکرد رسانه‌ای زرد و جعلی در فضای تلگرام بود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: خلع درجه سردار سپاه شایعات مجازی اخبار جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۲۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد

ایتنا - این هکر در سال 2018 با اتهام هک کردن سیستم اطلاعاتی مرکز و سرقت اطلاعات 33000 بیمار مواجه شد و در سال 2020 مرکز و مشتریان آن مورد "باج‌گیری" قرار گرفتند و اطلاعات محرمانه بیماران به صورت آنلاین منتشر شد.
شرکت فنلاندی Yle گزارش داد هکری که مرکز روان درمانی واستامو در فنلاند را هک کرده و اطلاعات 33 هزار بیمار را برای باج‌گیری از مدیریت این مرکز سرقت کرده بود، به 6 سال زندان محکوم شد.

به گزارش ایتنا، این شرکت افزود: این هکر در سال 2018 با اتهام هک کردن سیستم اطلاعاتی مرکز و سرقت اطلاعات 33000 بیمار مواجه شد و در سال 2020 مرکز و مشتریان آن مورد "باج‌گیری" قرار گرفتند و اطلاعات محرمانه بیماران به صورت آنلاین منتشر شد.

وی گفت: دادگاهی در شهر Uusimaa حکمی را در مورد بزرگترین پرونده جنایی در تاریخ فنلاند از نظر تعداد افراد آسیب دیده صادر کرد.

دیگر خبرها

  • ۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی
  • ۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل
  • چرا گزارش «بی بی سی» فاقد اعتبار است؟
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟
  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟